Woord vooraf

Beste lezer,

Wij zijn trots om u onze digitale schoolgids voor het jaar 2021-2022 te mogen presenteren. In deze schoolgids willen wij u graag laten zien waar wij als school voor staan. Voor deze schoolgids zijn we met alle betrokkenen gedurende het schooljaar in gesprek over de visie en de kwaliteit van het onderwijs.

Voor veel informatieve en praktische zaken willen we u verwijzen naar onze website onder het kopje OUDERS ziet u ons Jacobus ABC met aanvullende organisatorische zaken.

In deze gids leggen we uit wat u van ons kunt verwachten, wat onze uitgangspunten zijn, hoe wij met elkaar omgaan, wat wij van u verwachten en vooral wat wij voor uw kinderen willen betekenen.
Wij willen op de St. Jacobusschool goed kijken naar de toekomst en wat onze kinderen nodig hebben in een snel veranderende maatschappij.

Er is veel te lezen over onze school, maar bij ons kijken kan natuurlijk ook. Loop gerust binnen of maak een afspraak met de directie voor een persoonlijke rondleiding door de school. Het is belangrijk dat u weet waar wij voor staan, per slot van rekening zorgen wij een groot deel van de dag voor uw kinderen en dat maar liefst acht jaar lang.

De gids is bedoeld als een handig naslagwerk voor de ouder(s)/ verzorger(s) die al kinderen bij ons op school hebben maar is zeker ook ter informatie voor ouders die overwegen om hun kind(eren) bij ons aan te melden.
Deze schoolgids hebben wij met veel plezier gemaakt. Heeft u nog suggesties voor aanvullingen of verbeteringen, dan horen we dat graag van u.

Wij wensen u veel leesplezier.

Team St. Jacobusschool