Woord vooraf

Wij zijn trots om u onze digitale schoolgids voor het jaar 2020-2021 te mogen presenteren. Wij informeren u met dit document zo goed mogelijk over de uitgangspunten en doelstellingen van onze school. Voor deze schoolgids zijn we met alle betrokkenen gedurende het schooljaar in gesprek over de visie en de kwaliteit van het onderwijs.

Voor veel informatieve en praktische zaken willen we u verwijzen naar onze website onder het kopje OUDERS ons Jacobus ABC met aanvullende organisatorische zaken. Wat wij wel vermelden in deze schoolgids is een algemene indruk van wat u van ons kunt verwachten, wat wij van u verwachten en vooral wat wij voor uw kinderen willen betekenen. Wij willen op de St. Jacobusschool goed kijken naar de toekomst en wat onze kinderen nodig hebben in een snel veranderende maatschappij.

De gids is bedoeld als een handig naslagwerk voor de ouder(s)/ verzorger(s) die al kinderen bij ons op school hebben maar is zeker ook ter informatie voor ouders die overwegen om hun kind(eren) bij ons aan te melden. Deze schoolgids is met plezier en zorg samengesteld door directie en teamleden. Hebt u nog suggesties voor aanvullingen of verbeteringen, dan horen we dat graag van u.

Wij wensen u veel leesplezier.

Team St. Jacobusschool