1

Kindcentrum
Sunte Werfert

1.1 Adres

U vindt ons kindcentrum aan:
Kostverloren 14
6661 DZ Elst
0481-371574

Kindcentrum Sunte Werfert maakt deel uit van de Stichting Wonderwijs, een professionele organisatie voor primair onderwijs. Algemene informatie over Wonderwijs en alle scholen van Wonderwijs is te lezen op de website van Wonderwijs: www.wonderwijs.nl .

1.2. Historie

Als oudste school van Elst maken we al sinds jaar en dag deel uit van de Elster gemeenschap.

De school is voortdurend in ontwikkeling gebleven en is met ingang van schooljaar 2017-2018 een kindcentrum geworden door de samenwerking tussen kinderopvang en de basisschool. De Kinderopvang en Peuterplusgroep worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van de Kikkerkoning.

Sunte Werfert wil samen met deze partners doorgroeien naar een prachtige fijne en veilige plek voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Waarbij alle krachten en talenten van iedereen gebundeld worden om de doorgaande ontwikkelingslijn van kinderen te optimaliseren en waarbij het kinderdagverblijf, de Peuterplusgroep en het onderwijs elkaar dagelijks aanvullen. Een plek waar kinderen van 0 t/m 12 jaar gedurende de hele dag komen om te leren, te spelen, te ontwikkelen en elkaar te ontmoeten.

Op termijn zien wij dit als één integraal aanbod. Voor de kinderen en ook voor u, wordt er dan vanuit één pedagogische visie, met alle medewerkers in één team gewerkt aan opvang en onderwijs voor uw kind. In de loop van de komende jaren zullen wij steeds meer groeien naar een Integraal Kind Centrum (IKC).