Woord vooraf

Beste ouders/verzorgers,

In een prachtig authentiek pand nét achter de Dorpsstraat in Elst ligt kindcentrum Sunte Werfert. Een kleinschalig kindcentrum met kinderopvang, een peuterplusgroep en de basisschool.

Deze gids van Sunte Werfert is bedoeld voor ouders en verzorgers die hun kind(eren) nu al op ons kindcentrum hebben én voor nieuwe ouders en verzorgers die op zoek zijn naar opvang en/of onderwijs voor hun kind.

Al vanaf twee maanden is uw kind bij ons van harte welkom bij de opvang. Als een “tweede thuis” voelen kinderen en ouders zich welkom en draagt elke pedagogisch medewerker bij aan een fijne en bijzondere kindertijd van ieder kind. We bieden opvang in een babygroep van 0-2 jaar; een peutergroep van 2-4 jaar en een verticale groep van 0-4 jaar. Daarnaast hebben we een peuterplusgroep waar onze pedagogisch medewerkers uw kind van 2-4 jaar begeleiden en stimuleren in zijn/haar ontwikkeling en langzaam voorbereiden op het basisonderwijs.

Alle kinderen ontmoeten elkaar in het kindcentrum en stromen vanuit deze veilige en vertrouwde omgeving door naar de basisschool. De periode van 0 tot 12 jaar is een belangrijk stuk in het leven van u en uw kind. Daarom is het goed om met zorg de juiste plek voor opvang en onderwijs uit te kiezen. Een plek die bij uw kind en ook bij u als ouder past. Waar u zich verbonden voelt en vanuit vertrouwen uw kind met een gerust gevoel achterlaat.


Deze gids is geschreven om u te helpen een verantwoorde keuze te maken. In deze gids kunt u lezen wat opvang en onderwijs op Sunte Werfert u en uw kind te bieden heeft. Waar wij het komende jaar extra aandacht aan besteden en waar wij als team van kindcentrum Sunte Werfert voor staan.

We hopen dat u deze gids met plezier zult lezen.

Voor een nadere toelichting nodig ik u graag uit voor een kennismaking en een rondleiding door ons kindcentrum. Op die manier kunt u zelf de fijne sfeer ervaren!

Namens het team wens ik u veel leesplezier en graag tot ziens!


Met vriendelijk groet,

Paula van ‘t Hof

Directeur Kindcentrum Sunte Werfert